Соопштенија

Средба Османи - Сузуки

01 јуни 2022

Парламентарната дипломатија клучна за зајакнување на билатералните односи

01 јуни 2022

Османи на средба со престолонаследникот Акишино и принцезата Акишино

30 мај 2022

Договорот за техничка соработка отвора ново поглавје во односите меѓу двете земји

30 мај 2022

Јапонски компании со интерес за инвестирање во Северна Македонија

30 мај 2022

Министерот Османи ја претстави МКартата, наменета за наши истакнати личности во странство

31 мај 2021

Со меѓународен панел „Патот до Преспа форум за дијалог“ најавена големата меѓународна конференција во Охрид

28 мај 2021

Средба на ЗМНР Исаки со амбасадорот на Јапонија

05 мај 2021

Нова услуга и нов телефонски број на МНР за подобрување на конзуларните услуги

16 април 2021

Амбасадорски состанок во МНР по повод првата годишнина од НАТО

27 март 2021
Страница 1 од 3